Ty sa sustred na to, aby si okrem lamentovania nad tym, ako je vsetko zle a nic nikoho neucia a nikto nic nevie aj vnimal co pisu ostatni a nedomyslal si cele myslienkove konstrukcie.
Pojdem pekne po poradi:
- ano kamo, viem co je implicitna konverzia, a je mi jasne ze sa musi uplatnovat a ako k tomu dochadza... Ze mi nedoslo ze sa uplatni aj v tomto pripade, je moj osobny fail. Ono to aj logicky vyplyva z toho co som uz vedel, len jednoducho ked som videl v stdout-e vypisanu hodnotu doublu a nasledne longu, moj sedliacky rozum prevazil nad (v tomto pripade) spravnejsim uvazovanim
- nie som genius a je miliarda veci ktore neviem, ale zas za uplneho blbca sa zas nepokladam (mozno aj neopravenene

). Ale ked zacnes robit dramu v kazdej diskusii, chytas sa kazdej zmienky o comkolvek, neda mi nereagovat. Viem ze sa vravi ze trollov netreba krmit, ale co uz... ked som sam jeden z nich. A este mam rad aj flamovanie, nadavanie ostatnym a sunkovu pizzu.
- ze si paranoidny este neznamena, ze ta nesleduju. Mam o tebe celu zlozku v mojom tajnom priecnku.
- bohuzial nas na nasich vychodnych univerzitach v odlahlych castiach zemegule este len ucia pisat a nedosahujeme ani zdaleka uroven zapadnej civilizacie, takze case elementarne veci su megachytaky. Ale snazime sa, uz mame hlinene dosticky.
- priznavam sa ze som prizemny, len necely meter osemdesiat nad podlahou
- kamo, fakt citas co pisem alebo nie? Kde som napisal ze som o zaokruhlovacich chybach nevedel?

Hmm, keby som bol admin/moderator, asi si dam uz ban... Ale ked ja flejmik tak rad a uz mi aj zacinala byt zima...
Vasnivy pestovatel binarnych stromov a opravar Turingovych strojov na polovicny uvazok.
"Problem citatov najdenych na internete je taky, ze si nikdy nemozete byt isti ich autenticitou" Abraham Lincoln