Stránka 1 z 1

eduroam na android 2.1?

PoslaťNapísal: Pon Jan 10, 2011 2:31 am
od PainMaster
Da sa to? Skusal niekto?

PoslaťNapísal: Pon Jan 10, 2011 11:55 am
od alef0
Snazil som sa to rozbehat, ale bol problem s certifikatmi. Mozno by sa to dalo po troche snahy, ale uz som nemal dalsiu volu to riesit.

PoslaťNapísal: Pon Jan 10, 2011 7:08 pm
od mirak
ja som to skusal ale vysledok si uz nepamatam, nakolko to bolo v case ked som bol novy v androide a je dost mozne ze na net som sa vtedy dostal cez datovy pausal a nie wifi a ani som o tom nevedel