poradte prosim s webom

<<

kelso0

Príspevky: 4

Registrovaný: Uto Sep 22, 2009 2:52 pm

Poslať Uto Sep 22, 2009 2:56 pm

poradte prosim s webom

zdravim vsetkych..mam navrhnuty zaklad stranky ( len nahadzanu zakladnu grafiku pre web) no nemozem pokracovat lebo sa mi nepaci ako to je umiestnene pretoze medzi kazdym obrazkom mam medzeru a neviem cim to je.
mohol by mi niekto poradit ako sa toho da zbavit?? vdaka vsetkym
pripajam aj kod toho ako to mam nahadzane:

<html>
<head>
<title>MV photography</title>


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">

</head>

<body style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 255); width: 925px; margin-top: 2px; height: 910px;" alink="#000099" link="#000099" vlink="#990099">

<img src="images/1.jpg"> <img src="images/2.jpg">
<img style="border: 0px solid ; width: 117px; height: 42px;" alt="" src="images/autor.jpg">
<img style="width: 180px; height: 42px;" alt="" src="images/portfolio.jpg">
<img style="width: 127px; height: 42px;" alt="" src="images/sluzby.jpg">
<img style="width: 152px; height: 42px;" alt="" src="images/kontakt.jpg">
<img src="images/7.jpg">
<img src="images/8.jpg">
<img src="images/9.jpg">

</body>
</html>
<<

janq

Príspevky: 54

Registrovaný: Str Nov 15, 2006 10:04 pm

Bydlisko: Earth (temporary)

Poslať Uto Sep 22, 2009 6:11 pm

Ahoj. Nie som si isty, ci myslime na to iste, no podla toho ako to mas v kode napisane, je tam 9 obrazkov v jednom riadku. Medzi kazdym obrazkom mas v zdrojaku bud medzeru, alebo koniec riadku..? Teda asi to vykresli 9 obrazkov a medzi kazdymi dvoma medzeru.

Je to to iste, ako keby si napisal v zdrojaku
  Kód:
a
b
c

Ukaze sa to ako "a b c".
<<

kelso0

Príspevky: 4

Registrovaný: Uto Sep 22, 2009 2:52 pm

Poslať Uto Sep 22, 2009 9:18 pm

nie..proste ja obrazky mam normalne rozhodene tak ako by som ich mal mat...hore jeden a pod nim asi tri v rade a pod nimi dalsi len vsade su medzery..ako keby okolo celeho obrazku bola 2mm medzera
<<

kelso0

Príspevky: 4

Registrovaný: Uto Sep 22, 2009 2:52 pm

Poslať Uto Sep 22, 2009 9:21 pm

pripajam obrazok aby si to lepsie pochopil

  Kód:
http://uloz.to/2604408/bez-nazvu.jpg
<<

AdRik

Príspevky: 31

Registrovaný: Pia Dec 08, 2006 2:36 pm

Bydlisko: Home sweet hell

Poslať Str Sep 23, 2009 3:13 am

janq sa snažil povedať, že je rozdiel, či máš:
<img src=obr.jpg><img src=obr.jpg>
alebo
<img src=obr.jpg>
<img src=obr.jpg>
:roll:
<<

kelso0

Príspevky: 4

Registrovaný: Uto Sep 22, 2009 2:52 pm

Poslať Str Sep 23, 2009 9:49 am

AHA jASNEEE... uz je to v poriadku..diky všetkýyym :) triviana chyba :) mate to u mna :))

Späť na Poradňa

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.
Slovenský preklad.