Linux v nonstop
Vyzeralo to OK asi tak mesiac, dnes som sa dozvedel, o aky strasny zlocin tu ide, ze niekto dal niekde na dualboot Linux a ten musi byt okamzite odstraneny.
Ludia vraj nevedia restartovat pocitac a prepnut na Windows.
A asi ani nevedia otvorit Firefox, ktoreho ikona je az 25 cm od jej zvycajnej polohy na Windows. (mozno by tam niekto mohol dat Windows skin a popresuvat ikony)
Tu nejde ani o vsetky pocitace, ide o _jeden_ pocitac. Pricom na kazdom inom je vnuteny _iba_ Windows v zastaralej verzii s neupdatovanou verziou FF ktora ma pravdepodobne milion znamych bezpecnostnych dier.
Ako som sa vyjadril uz niekolko krat, nevidim dovod, preco u nas nemoze byt dualboot Linux/Windows uplne vsade. Vsak sme univerzita, a este aj ustav informatiky.
Na zaciatku som si pripajal svoj notebook so svojim OS na kabel. Potom nejaky **** rozhodol ze je dobry napad vsetky kable pripevnit tak aby sa nedali vybrat. Asi aby ich niekto neukradol (nehovoriac o drotoch drziacich vsetky pocitace, dvoch kamerach, a o neustalej buzeracii aby sme zapisovali cas, ucel a osobu pouzivajucu pocitac - celkom ako z 1984.) Potom niekto s funkcnym mozgom nainstaloval na _jeden_ pocitac Linux, pricom tam _nechal_ uz nainstalovany Windows.
Teraz ho chcu dat prec, z nejakeho strasne doleziteho dovodu. Mozno preto, ze Linux je pre komunistov. Alebo mozno Astar Seran povedal, ze Linux vytvorili programatorski otroci jasterov z pekiel.