bwpow píše: ...
alef0 píše:Ja nechapem preco stale tocis dokola o Worde vs TeXu. Ved je ta tvoja proklamovana moznost volby a ked si niekto vyberie nieco ine, nez si predstavujes, je to zrazu prekvapujuce?
alef0 píše:Ja som napisal, ze je to pre mna prekvapujuce.
OK, a co si z toho mam ako citatel vyvodit okrem konstatovania slash vykriku to tmy?
johny píše:Považujem UPJŠ za dobrú školu -- je tu mnoho pedagógov, ktorí mali podľa mňa úžasný prínos do môjho života -- ale fakt ma sere, že väčšina študentov sú tu hlupáci, ktorých informatika nezaujíma a chcú len titul, aby mohli ísť robiť technical support niekam do T-Systems za trochu vyšší plat. Viem, že je to asi nevyhnutné, keďže škola potrebuje tých pedagógov z niečoho zaplatiť, ale je to aj tak smutné.
PainMaster píše:a ja som napr ineho nazoru.. vidim osobne len 2. rocink informatikov a nemam pocit aby vatsina boli hlupaci, praveze naopak...
Aries píše:PainMaster píše:a ja som napr ineho nazoru.. vidim osobne len 2. rocink informatikov a nemam pocit aby vatsina boli hlupaci, praveze naopak...
Mam pocit ze to v poslednom case mierne ide k lepsiemu, prichadzaju ludia (studenti aj vyucujuci) ktori o to maju zaujem a nieco aj vedia, ale stale su medzi nimi aj slabsie exemplare a co sa tyka vyssich/uz odidenych rocnikov, tam to bolo poslabsie... Nikoho sa nechcem dotknut a nenarazam na konkretne osoby, je to len hruby priemer na vacsej vzorke ktory mi takto vychadza :)
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť