Zaverecne testy

Moderátor: FeroG

<<

dony

Príspevky: 3

Registrovaný: Pon Máj 20, 2013 7:46 pm

Poslať Pon Máj 20, 2013 7:46 pm

Re: Zaverecne testy

takze kedy je posledny termin zaverecneho praktickeho testu?...datum po 24 by bol fajn..
<<

FeroG

Príspevky: 1290

Registrovaný: Uto Máj 29, 2007 11:25 am

Poslať Pon Máj 20, 2013 7:56 pm

Re: Zaverecne testy

dony píše:takze kedy je posledny termin zaverecneho praktickeho testu?...datum po 24 by bol fajn..

Zatial bol na facebooku jeden hlas za 21.6. Ja osobne som za co najneskorsi mozny termin. Dovod nie su ani tak ludia, ktori maju PAZ1b zapisany po prvy krat (ti budu mat k dispozicii este augustovy termin), ale ti, ktori PAZ1b opakuju. Ak totiz nespravia PAZ1b do konca juna, znamena to pre nich ukoncenie ich studia. Kedze 28.6. nie je mozny kvoli statniciam, mozno by to islo spravit vo stvrtok 27.6.

Ale co sa tyka 3. terminu zaverecnej praktickej pisomky, nemam problem prisposobit sa preferenciam studentov.
<<

FeroG

Príspevky: 1290

Registrovaný: Uto Máj 29, 2007 11:25 am

Poslať Štv Máj 23, 2013 3:18 pm

Re: Zaverecne testy

Kedze doposial neboli ziadne masivnejsie preferencie, 3. termin zaverecneho praktickeho testu bude vo stvrtok 27.6. (je to v podstate najneskorsi mozny junovy termin).
<<

Dominika

Príspevky: 24

Registrovaný: Ned Okt 14, 2012 8:58 am

Poslať Štv Máj 23, 2013 3:37 pm

Re: Zaverecne testy

Este by som sa chcela opytat, ake materialy budu k dispozicii na zaverecnych testoch . Dakujem.
<<

FeroG

Príspevky: 1290

Registrovaný: Uto Máj 29, 2007 11:25 am

Poslať Štv Máj 23, 2013 3:42 pm

Re: Zaverecne testy

Dominika píše:ste by som sa chcela opytat, ake materialy budu k dispozicii na zaverecnych testoch . Dakujem.

Na kazdom termine su garantovane slajdy z prednasok a zdrojove kody ku prednaskam. Dostupnost rieseni z cviceni zalezi od uloh. Ak by pouzitie nejakeho zdrojaku z cviceni vyrazne ulahcilo vyriesenie ulohy (CTRL+C, CTRL+V), tak zdrojaky z cviceni nebudu dostupne (na zajtra su pripravene ulohy, pri ktorych pravdepododobne budu dostupne aj riesenia z cviceni).
<<

Dominika

Príspevky: 24

Registrovaný: Ned Okt 14, 2012 8:58 am

Poslať Štv Máj 23, 2013 6:39 pm

Re: Zaverecne testy

uz len jedna mala otazocka zabudla som asi ako doriesit problem ked mi vypisuje ze do Listu nemozem ukladat Vertexy alebo do Queue nemozem ukladat Integre ?? :)
<<

FeroG

Príspevky: 1290

Registrovaný: Uto Máj 29, 2007 11:25 am

Poslať Štv Máj 23, 2013 6:57 pm

Re: Zaverecne testy

Dominika píše:problem ked mi vypisuje ze do Listu nemozem ukladat Vertexy alebo do Queue nemozem ukladat Integre ??

Popravde netusim, na co sa pytas. Vies napisat nejaky fragment problematickeho kodu?
<<

Dominika

Príspevky: 24

Registrovaný: Ned Okt 14, 2012 8:58 am

Poslať Štv Máj 23, 2013 7:02 pm

Re: Zaverecne testy

Queue uz som vyriesila ale ohladom zoznamu vytvorila som : List<Integer> vzdialenosti = new ArrayList<Vertex>() a vypisuje mi ze : it cannot be parameterized with arguments Vertex
<<

FeroG

Príspevky: 1290

Registrovaný: Uto Máj 29, 2007 11:25 am

Poslať Štv Máj 23, 2013 7:09 pm

Re: Zaverecne testy

Dominika píše:List<Integer> vzdialenosti = new ArrayList<Vertex>()

Asi by si to s tou pripravou nemala az tak prehanat :-)

vzdialenosti je premenna na referencovanie zoznamu cisel (objektov triedy Integer). A ty sa tam snazis priradit zoznam Vertex-ov.

Takze mas 2 moznosti (vzhladom na nazov premennej skor tipujem tu druhu).
List<Vertex> vzdialenosti = new ArrayList<Vertex>()
List<Integer> vzdialenosti = new ArrayList<Integer>();
<<

Dominika

Príspevky: 24

Registrovaný: Ned Okt 14, 2012 8:58 am

Poslať Štv Máj 23, 2013 7:11 pm

Re: Zaverecne testy

ne neeeee namiesto Integer tam ma byt Vertex pardon :D som sa uz doplietla aj s tym Queue :D :D
<<

RadoG

Príspevky: 29

Registrovaný: Ned Sep 26, 2010 7:07 pm

Poslať Pia Máj 24, 2013 8:24 am

Re: Zaverecne testy

Dominika píše:Queue uz som vyriesila ale ohladom zoznamu vytvorila som : List<Integer> vzdialenosti = new ArrayList<Vertex>() a vypisuje mi ze : it cannot be parameterized with arguments Vertex


Tipujem, že ste importovali java.awt.List a nie java.util.List. Trieda java.awt.List nie je generická. Takže si skontrolujte importy a opravte si import triedy List na:
import java.util.List;
Predchádzajúci

Späť na PAZ1b

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.
Slovenský preklad.