Scanner

Moderátor: FeroG

<<

Danka.Sl.

Príspevky: 41

Registrovaný: Štv Sep 27, 2012 10:53 pm

Poslať Pon Dec 17, 2012 7:56 pm

Scanner

Da sa nastavit pomocou prikazu useDelimiter(".") aby Scanner pouzival bodku ako oddelovac? resp. je mozne ako oddelovac nastavit aj iny ako biely znak?? :-)
<<

Miro

Príspevky: 20

Registrovaný: Sob Okt 23, 2010 10:48 am

Poslať Pon Dec 17, 2012 9:01 pm

Re: Scanner

ano da sa to, ale prikaz musi vyzerat nejak takto: scanner.useDelimiter("\\.")

bodka je totiz specialny znak pri regularnych vyrazoch, co pre delimiter znamena akykolvek znak (okrem znaku noveho riadka).
Cize potom by scanner bral kazdy znak ako oddelovac a napr. pouzitim na vyraz "slovo.slovo.slovo" by sme dostali iba same stringy s nulovou dlzkou.

Da sa tiez nastavit akykolvek oddelovac, znak, dokonca aj nejake slovo, treba si len dat pozor na niektore specialne znaky.
Napr. scanner.useDelimiter("ic") vyraz "kosice a presov" rozdeli na "kos" a "e a presov"
<<

Danka.Sl.

Príspevky: 41

Registrovaný: Štv Sep 27, 2012 10:53 pm

Poslať Uto Dec 18, 2012 12:09 am

Re: Scanner

Dakujem :-)

Späť na PAZ1a

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software.
Slovenský preklad.